TRAKTORSKE USLUGE

  • Kmetijske usluge: Od oranja do žetve, naše kmetijske storitve vam pomagajo pri optimizaciji kmetijskih procesov in povečanju donosnosti vaših kmetijskih dejavnosti.
  • Komunalne storitve: Nudimo širok spekter komunalnih storitev, vključno z obračanjem zemlje, čiščenjem snega, urejanjem okolice in še več, da vaše okolje ostane urejeno in funkcionalno.
  • Gradbene storitve: Za gradbene projekte vam nudimo traktorske storitve, kot so izkopavanje, niveliranje ter transport materiala, kar vam pomaga pri učinkoviti in hitri izvedbi vaših gradbenih projektov.
  • Druge specializirane storitve: Ne glede na to, ali potrebujete storitve za urejanje kmetijskih površin, vzdrževanje zelenih površin ali katero koli drugo traktorsko storitev, smo tukaj, da vam pomagamo.

Za več informacij nas kontaktirajte še danes ali pa nas obiščite osebno. Veselimo se sodelovanja z vami pri vaših traktorskih izzivih!

Če bi radi izvedeli več o ponudbi, stopite v stik z nami preko telefonskega klica ali email sporočila in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontakt: 041 884 477
Email: akris.gasper@gmail.com